Nieuwsbrief December 2018

Wisseling van de wacht.

Na 11 jaar bij ons gewerkt te hebben heeft Marianne besloten om iets compleet anders te gaan doen. Ze is een eigen Shiatsu praktijk begonnen. Ons team wenst haar veel succes met haar eigen zaak. Gelukkig hebben we Rosa het afgelopen jaar als stagiaire gehad. Aangezien Rosa goed in ons team past ben ik blij te melden dat ze inmiddels bij ons werkt.
Afgelopen mei heeft Rosa haar diploma behaald. Aan het einde van de edelsmeden opleiding moet je een Meesterstuk maken, als proeve van bekwaamheid. Rosa heeft oorsieraden gemaakt met als titel “Dansers”. Het is leuk dat je de Sipkes style er in terug ziet. Vanaf 6 december zijn deze oorsieraden bij ons in de winkel te bewonderen.
Rosa
Rosa
 
 

Op naar de 50

16 mei 1969 was de openingsdag van onze winkel, dus ons 50 jarig jubileum is in zicht. Formeel bestaat ons bedrijf eigenlijk langer. Mijn vader is op zolder bij zijn ouders al gestart met het doen van reparaties. De eerste ideeën zijn we al aan het uitwerken, want natuurlijk gaan we voor onze trouwe klanten weer wat leuks doen.
 
winkel

 

Aanbieding

Ook wij hebben wat klassiekere sieraden in onze collectie. In Samenwerking met onze Diamantair hebben we een mooie ring ontwikkeld. Deze ring is in verschillende breedtes en kleuren te maken voor u. Alles ringen zijn massief en worden geleverd in een feestelijke bijou box met een certificaat van de diamant. Echt een mooi cadeau voor onder de boom of om het nieuwe jaar goed te beginnen.
ring ring ring
 

Foto van de dag

Elke dag zetten we een nieuwe foto op onze site om te laten zien waar we allemaal mee bezig zijn. Zo is er altijd wat nieuws te zien op sipkesedelsmeden.nl
 

Advies gevraagd

Jaren lang hebben we een werkbank in de winkel gehad. Dit had voor- en nadelen. Vooral het lawaai in de winkel was zeer storend. Je kan elkaar bijna niet verstaan. We zijn nieuwsgierig of jij vindt dat je in onze winkel toch weer een edelsmid aan het werk moet kunnen zien. Dus laat even van je horen.
 

Extra openingstijden

In December zijn we extra open op de volgende dagen
  • Zondag 23 december 13.00 - 17.00
  • Maandag 24 december 11.00 - 16.00
 
Team Sipkes Edelsmeden wenst je een hele feestelijke kerst