Nieuwsbrief December 2017

De dagen worden korter en het einde van 2017 is al weer in zicht. De voorbereidingen voor Kerst zijn voor veel mensen al begonnen. Ook de binnenstad van Haarlem is in Kerstsfeer gewikkeld tijdens de jaarlijkse kerstmarkt op 9 en 10 december. 
 

Rosa

Sinds Mei dit jaar loopt Rosa bij ons stage. In deze periode heeft ze een groot aantal reparaties gedaan en goed volbracht. Nu nog even de papierwinkel afwikkelen en dan kan ze aan haar 2e stage beginnen. Gelukkig mag ze die ook bij ons doen. We zijn daar heel blij mee. In deze 2e stage moet ze haar Meesterstuk maken. Net als bij onze vorige stagiaire zullen we op de site een blog bijhouden van de vorderingen van haar meesterstuk. Rosa heeft tijdens haar 1e stage ook al een aantal nieuwe sieraden gemaakt voor onze collectie, zoals hieronder is te zien.
 

 

December aanbieding

Bij aankoop van het Jörg Heinz systeem krijgt u tot 31 december 2017, bij een minimale besteding van € 900,-, een Murano- glas* sluiting of een rubber Jörg Heinz collier ter waarde van € 130,- cadeau. Deze aanbieding geldt natuurlijk ook voor onze eigen sluitingen waar we dit systeem hebben ingebouwd, of indien u door ons iets laat maken met het Jörg Heinz systeem. 
De Murano glas sluitingen zijn met de mond geblazen vormen van glas. Elke sluiting is hierdoor uniek. Ze zijn niet te koop bij ons, maar alleen beschikbaar als cadeau bij deze aanbieding.
 
 
 
 
 
 
 
 

De duurste kerstboom….

ter wereld heeft juwelen als versiering en heeft een waarde van 14 miljoen euro. Deze stond in het Emirates Palace Hotel in Abu Dhabi. Natuurlijk hoeft het allemaal niet zo buitensporig maar wie is er nou niet blij om een sieraad als cadeautje onder de kerstboom te vinden ?
 
 
 
 
 
Om u de gelegenheid te geven deze Kerst onvergetelijk te maken, zijn wij deze maand extra open:
 
Zondag 10 december van 12.00 uur tot 17.00 uur
Zondag 17 december van 12.00 uur tot 17.00 uur
Zondag 24 december van 12.00 uur tot 17.00 uur
 
Mocht u toch niet in de gelegenheid zijn een bezoek aan onze winkel te brengen, dan wensen wij u bij deze alvast hele fijne feestdagen toe !
 
Team Sipkes Edelsmeden