Jörg Heinz

Ook bij Sipkes Edelsmeden, colliers en sluitingen van Atelier Jörg Heinz. Het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde systeem van Jörg Heinz heeft ongekende combinatie mogelijkheden. Door de sluiting in te drukken en te draaien kunt u in drie tellen het collier en de sluiting er tussenuit halen en wisselen. De colliers zijn in grote variatie verkrijgbaar zowel in goud als edelstaal maar ook in rubber en colliers in diverse kleuren. Deze gekleurde koord- en draden colliers zijn in verschillende dikte en lengte leverbaar. 

Wij hebben een uitgebreid aanbod sluitingen en colliers op voorraad waar u zelf uw eigen combinatie mee samen kunt stellen. Ook kan in uw eigen parelcollier  het systeem gemonteerd worden. Ook zijn er mogelijkheden bij andere edelsteen snoeren zoals bijvoorbeeld onyx, granaat en lapis lazuli. Andersom kan het systeem ook in een hanger worden gemonteerd. Het basis assortiment van Jörg Heinz bestaat uit 200 verschillende colliers en meer dan 1.000 verschillende sluitingen.

     Naast de collectie van Jörg Heinz maakt Sipkes Edelsmeden ook zelf sluitingen met dit systeem. Een ongekend      aantal mogelijkheden dus, waarbij het vooral leuk is dat men eenvoudig zou kunnen beginnen waarna er altijd          uitbreiding in diverse richtingen mogelijk is.