Dit is waar we op dit moment aan werken

 • NOL Sieraden op bezoek

  20 september 2019.
   

  Van de week even de maker van NOL sieraden op bezoek gehad. Wat een mooie ambachtelijk gemaakte sieraden maakt dit atelier dit atelier toch.

  We hebben een handig plaatje gekregen met alle manieren van afwerking van hun sieraden. Je kan dus zelf kiezen hoe jouw sieraad afgewerkt mag worden. Dit kan zowel in zilver als goud,

  Kom de ruime collectie NOL sieraden bij ons bekijken,

  We zijn er trots op dat wij al bijna 50 jaar NOL sieraden vertegenwoordigen !

   

 • Herdenkingssieraad

  17 september 2019.
   
  We hebben weer een bijzonder sieraad afleverd. Het is een zilveren hart met as erin. Graveur Daniël heeft er een vlinder in gegraveerd. We hopen dat het de draagster helpt in de rouwverwerking. Dit soort opdrachten is voor ons toch het mooiste om te maken en geeft veel voldoening.
   
   
   

   

 • ander kleurtje

  4 september 2019.
   
  Het is weer eens tijd voor een ander kleurtje. Een witte achterwand is niet ideaal met goudsmeden en hun zwarte handen. Ik heb een kleur gekozen die we nog niet op de wand hebben gehad..... morgen meer.
   
   

   

 • uit het archief

  30 augustus 2019.
   
  Tijdens het soppen en opruimen van ons atelier kwam ik nog een doos met "oude" modellen tegen uit de jaren '70.
  Ik schat in dat dit een ontwerp is uit, ca 1972 en hij zou nu niet misstaan in de collectie.
   
   

   

 • Verlovingsring

  16 juli 2019.
   
  Verlovingsringen in alle soorten en maten. Zoals deze witgouden met een briljant 0,20 crt als center steen. In de ring zelf zijn ook nog 14 briljantjes gezet.
   
  art 26770 € 990,-

   

 • Titanium herenring

  11 juli 2019.
   
  Eindelijk eens tijd gehad om deze herenring af te maken. De basis is gemaakt uit een massieve titanium plaat. Eerst wordt er een gat geboord in de plaat op de goede ringmaat. Hierna de countouren uitgezaagd en daarna alles verfijnen op een schuurband.
  Wil je een andere uitvoering, kom langs en we bespreken de details.
   
  art 26777 € 750,-

   

 • Parels ?

  9 juli 2019.
   
  Dat parels niet altijd rond zijn, blijkt wel uit deze vorm. Het zijn staafjes gevormt in een oester. Het was wel lastig om daar wat mee te doen, maar toch gelukt.
   
  art 26716 € 325,-

   

 • Goud korrels

  3 juli 2019.
   
  Onze klant heeft zelf goud gezeefd in Amerika. De vraag was of we een hanger konden bedenken waar de goud korrels zichtbaar in verwerkt konden worden. We hebben een witgouden kom gemaakt en hier de goud korrels los ingelegd en afgesloten met een horlogeglas. De hanger is aan 2 kanten te dragen. In het midden hebben we aan weerskanten een groene Toermalijn gezet

   

 • Monogram ring

  2 juli 2019.
   
  Net weer een bijzonder project afgeleverd. Van een bestaande herenring met een blauwe lagensteen, een trouwring en een berg oud goud, een nieuwe herenring gemaakt. We hebben een plaat gegoten voor de bovenkant. Hieronder zit een geelgouden trouwring met aan weerskanten 2 witgouden.

  De kop is gegraveerd met ongeveer hetzelfde monogram als in de oginele ring. 
   
   
  Reactie van de klant : 

  Ge wel dig. 

  Wat een fraai stuk ambachtelijk kunstwerk. 

  Kijk er echt naar uit om de ring met trots te dragen.

   

 • Citrien

  26 juni 2019.
   
  Net van onze slijper ontvangen een paar mooie goud gele Citrienen. Helaas was de voorste beschadigd. De slijper heeft de steen iets kleiner geslepen waardoor deze steen weer helemaal 100% is. Nu kan de klant kiezen welke we in haar hanger mogen gaan zetten.